Nord Anglia Education
WRITTEN BY
Nord Anglia
15 August, 2024

96% rodičů potvrzuje: Česko Britská Základní Škola je místem, kde jsou děti šťastné.

PBIS_2022  (10)
Hledáte pro své dítě školu, která mu otevře dveře do světa neomezených možností? Česko Britská Základní Škola (ČBZŠ) v Praze je tím pravým místem, kde se potkává to nejlepší z českého i britského vzdělávacího systému. Díky pečlivě vybranému kurikulu kombinujeme Národní kurikulum v Anglii s českými vzdělávacími osnovami. Naším cílem není jen zvýšit akademické dovednosti našich studentů, ale také podpořit jejich osobnostní růst. Víme, že inovativní přístup ke vzdělávání, a to jak ve třídách, tak i mimo ně, probouzí v dětech přirozenou zvídavost a lásku k učení, a jsme přesvědčeni, že to jim zajistí úspěch na jejich životní cestě.
ČBZŠ je soukromá bilingvní základní škola v Praze, kterou najdete v srdci mezinárodní školy Prague British International School (PBIS), kde se denně potkávají děti z celého světa. Toto multikulturní prostředí obohacuje výuku a pomáhá studentům zdokonalovat jejich komunikační dovednosti v angličtině, kterou vyučujeme prostřednictvím projektového vzdělávání ve všech předmětech. Naši žáci tak nejen navazují nová přátelství, ale také poznávají různé kultury, což jim pomáhá orientovat se v globalizovaném světě. Věříme, že spokojeným a šťastným dětem jde učení ze všech nejlépe. To potvrzuje i fakt, že 96 % rodičů tvrdí, že je jejich dítě v naší škole šťastné.

Naši výjimeční učitelé vedou žáky k celoživotní lásce k učení a ukazují jim, že dokážou mnohem více, než by si sami vůbec představili. Jako součást rodiny Nord Anglia Education, do které patří přes 80 mezinárodních škol po celém světě, poskytujeme našim studentům jedinečné příležitosti ke spolupráci s uznávanými světovými institucemi, jako jsou Juilliard School nebo Massachusetts Institute of Technology (MIT). Vaše děti tak mají skvělou možnost využívat všechny výhody této spolupráce a rozvíjet své schopnosti v rámci holistického přístupu ke vzdělávání.

Neváhejte a dejte svému dítěti příležitost získat vzdělání v jedné z nejlepších základních škol v Praze, které mu otevře bránu do světa! O výjimečnosti naší školy se můžete přesvědčit sami, na všechny zájemce se těšíme už 11. září, kdy se koná Den otevřených dveří. Rádi vás přivítáme v prostorách našich kampusů a umožníme vám pocítit atmosféru školy a naší mezinárodní komunity na vlastní kůži. Pokud se právě nacházíte mimo Prahu, rádi vás uvítáme i virtuálně. Ozvěte se nám a poznejte naší inovativní školou.
 
96% rodičů potvrzuje: Česko Britská Základní Škola je místem, kde jsou děti šťastné - 10 - Promo With Collage

TVOŘTE BUDOUCNOST SPOLU S NÁMI

Neváhejte a spojte se s náší zápisovou kanceláří ještě dnes! Rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy a probereme Vaše očekávání a představy.

Enquire Now